Reiki – Usui methode – Universele levensenergie

/Reiki – Usui methode – Universele levensenergie
Reiki – Usui methode – Universele levensenergie 2017-12-07T15:23:26+00:00

Reiki

Wat is Reiki?

Dit is de universele levensenergie die door een Reiki gever heen komt en via zijn handen naar buiten gaat. Doordat de handen op iemand anders liggen wordt bij diegene de energie in zijn lichaam in beweging gebracht.

Als er energetische blokkades zijn kan de energie daar ruimte in aanbrengen waardoor processen op gang kunnen komen en zelfs weer opgelost kunnen worden. Het is een vorm van energetische therapie.

Het ontvangen van Reiki ontspant je zowel fysiek als mentaal en het spoort je zelfgenezend vermogen aan om in actie te komen . Het geneest niet maar kan daar wel toe leiden als dat de bedoeling is voor jou. De universele levensenergie gaat naar de plekken waar het het hardste nodig is.

Er treedt altijd een bepaalde verbetering op en dat kan leiden tot een bewustwording waardoor er veranderingen op treden en je tot nieuwe inzichten komt. Dit leidt dan weer tot andere gewoonten waardoor je levensstijl zal veranderen. Een levensstijl meer vanuit jezelf.

Eens per twee weken ben ik als vrijwillig Reiki behandelaar actief bij Villa Pardoes. De volwassenen en kinderen die ik daar een behandeling mag geven ervaren het altijd als zeer ontspannend en fijn. Velen voelen warmte of tintelingen of hebben specifiekere ervaringen.

Mikao Usui is de herontdekkerĀ  en grondlegger van deze (zelf)genezende methode.

 

Ligbehandeling

Tijdens deze behandeling lig je met je kleding aan op een behandeltafel. Ik leg mijn handen op verschillende posities op je lichaam. 8 aan de voorzijde en 4 tot 6 aan de achterzijde.

Jouw investering: 34 euro

Zitbehandeling

Je zit op een stoel en ik leg mijn handen op of iets boven je lichaam op verschillende plaatsen.

Jouw investering: 19 euro

Afstandsbehandeling

Op een afgesproken tijd ga je op een rustige plek zitten of liggen waar je niet gestoord wordt door de telefoon, deurbel, medebewoners of huisdieren. Na een half uur mag je weer voorzichtig opstaan of even blijven liggen. Denk eraan erna een glas water te drinken.

Jouw investering: 11 euro

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

En ontvang 10% korting op een sessie type.

Je bent succesvol in geschreven

Pin It on Pinterest

Share This