Over mij

/Over mij
Over mij 2019-08-13T23:23:55+00:00

Over mij

Naast mijn praktijk, ben ik ook moeder van een zoon van 15 en dochter van 12. Samen met mijn partner wonen we in het rustige dorpje Engelen.
Ik heb lange tijd geworsteld met het leven, ben zeer hooggevoelig en heb vele mindere periodes gekend waardoor ik zeer passief was. Ik ben dankbaar voor mijn partner dat hij altijd mijn potentie heeft gezien en me ondersteund heeft bij elke workshop of opleiding die ik deed.

Toen ik 26 was overleed mijn moeder. Ik was 4 jaar uit huis en we waren een band aan het opbouwen. Die werd opeens afgebroken. Hierdoor kende ik vele depressieve dagen en na een jaar adviseerde mijn partner mij hulp te gaan zoeken. Twee jaar lang ben ik onder begeleiding geweest van een Psycho-therapeut waardoor er voor mij weer lichtpuntjes verschenen.

Na een jaar of twee bleek dat het toch nog niet allemaal lekker ging en had ik met enige regelmaat nog steeds last van depressieve buien. Toen ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve therapie. Daarna liep het weer een tijdje maar merkte ik dat ik nog steeds niet lekker in mijn vel zat.

Ik kwam o.a. in aanraking met Reiki, Sjamanisme, Stargate Dominus Cervix en de Stargate van Prageet Harris, Hands on Deeksha en Golden Orb Deeksha, Urim code stoel van Monique Timmers. Al deze technieken hebben mij verder geholpen op mijn pad.

Toen ik de Soul Body Fusion ging beoefenen vond er voor mij een versnelling plaats. Ik ben actiever geworden, blijer, voel dat ik verantwoordelijk ben voor mijn leven en dat alleen ik het kan creëren; (verstandelijk wist ik dit wel maar nu voel ik het) niemand anders die het voor mij doet. Ik voel me nu krachtig genoeg om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Gaandeweg ben ik er ook achter gekomen dat ik een lichtbrenger ben, dat ik mensen mag begeleiden om hun pad wat lichter te maken.

Ik gun het iedereen om in zijn kracht te komen en het leven te leven waarvoor hij geboren is.
Als jij gaat stralen worden anderen door jou aangeraakt en zien dat ze ook mogen gaan stralen en zo kunnen we met zijn allen een grote “olievlek” creëren en de hele wereld laten stralen!

Het is echter wel zo dat ook dit deel van je leven onderhoudt vereist. Als je piano wilt leren spelen zul je ook regelmatig moeten oefenen. Zo zul je ook om dichter bij jezelf te komen/meer in je kracht te staan, dit moeten onderhouden. Dit kan onder andere door het energetische proces, Soul Body Fusion te leren (zie workshop) zodat je het jezelf elke dag 5 minuten kunt geven.

 

Opleidingen die ik heb gevolgd op energetisch gebied zijn o.a.

Soul Body Fusion docenten opleiding 26 sept. 2017 tot 2 okt. 2017
Soul Body Fusion therapeuten traject jan. 2017 tot sept.2017
Golden Orb Deeksha giver 2016
Energetische therapie 2014-2016
Oneness Deeksha giver 2015
Reiki 3 t/m 8 (2011)
Reiki 2 (2000)
Reiki 1 (1999)

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

En ontvang 10% korting op een sessie type.

Je bent succesvol in geschreven

Pin It on Pinterest

Share This